05/03/2019 - Zonder training tussen stond alweer de volgende beproeving voor de deur. Deze keer kregen we voor de BUL competitie Gentle op bezoek.

Na een eerste nipte nederlaag tegen de ervaren mannen van GOLD was het tijd om revanche te nemen tegen de jongere garde.

De match begon slecht van onze kant uit. Te veel turns en een minder secure O-line zorgde voor een snelle achterstand. Gelukkig vocht de D-line ons terug in de match en de O-line vond ook al snel hun spel terug. Eerste helft was van ons 8-7.

De D-line vocht goed door en de Beezzz kwamen vlot aan de leiding. Door wat slordigheden in de O-line kon ook Gentle terug in de match komen en namen ze terug de bovenhand. Eindstand 13-15 overwinning voor Gentle.

Helaas hebben we twee matchen op rij verloren. Toch mogen we blij zijn met onze resultaten. Er zijn veel nieuwe gezichten in de eerste ploeg die nog hun draai moeten vinden maar tussen volgende matchen zit nog tijd om te trainen op onze fouten en deze te verbeteren. Stap per stap geraken we er wel. Het is nu uitkijken naar 19 maart waar we Gentle Open treffen in de terugmatch