We springen een gat in de lucht en lopen 10 keer de wereld rond want de trainingen worden weer hervat!

Na vele afwegingen denken we dat het veilig en praktisch haalbaar is om weer met onze teamgenoten op het veld te staan. Deze trainingen zullen natuurlijk een tikkeltje anders zijn dan normaal. Neem dus even een grote hap lucht en lees de volgende richtlijnen aandachtig!

Iedere trainingsgroep heeft bepaalde algemene maatregelen die moeten gevolgd worden. Daarnaast zijn er ook enkele praktische details per trainingsgroep. Deze zullen de trainers nog verder communiceren (op Facebook).

Richtlijnen die ALLE spelers MOETEN respecteren:

  • 1,5 meter tussen zichzelf en een andere spelers of trainer houden.
  • In trainingsoutfit naar het veld komen. Er zijn geen kleedkamers ter beschikking en er wordt niet omgekleed ter plaatse.
  • Bij het toekomen en verlaten van de training worden de handen grondig ontsmet. Ontsmettingsalcohol zal door de club worden voorzien.
  • Zeg bij aankomst de trainer(s) even goededag. Op deze manier verloopt het ontsmetten van de handen wat vlotter.
  • Maak duidelijk welke drinkfles van jou is (bv. naam op de fles) en drink enkel van je eigen drinkfles.
  • Neem zelf geen disc mee naar training. Er wordt enkel materieel van de club gebruikt. (Deze wordt stelselmatig ontsmet)
  • Kom enkel naar de training als jij (en de mensen in jouw bubbel) zich 100% gezond voelen. Alle trainingen zijn vrijblijvend, afwezigheid zal dus op geen enkel vlak gevolgen hebben.
  • We raden af om te carpoolen of samen te fietsen.
  • Ouders worden niet toegelaten aan het speelveld. Zet uw kind (indien van toepassing) af op een veilige afstand van het speelveld.

Gebruik te allen tijde je gezond verstand. Hierdoor kunnen de trainers zich meer focussen op de training zelf. Spelers die nonchalant omgaan met deze maatregelen zullen de trainingen ontzegd worden.

Houdt dus goed de communicatie van de trainers in de gaten. Zij zullen jullie binnenkort meer informatie geven over de trainingsmomenten, tijdstippen en locaties. Sommige trainingsgroepen zullen ook in meerdere groepen worden opgesplitst.

We vragen alle spelers om de bijgevoegde informatiefiche grondig door te nemen. Indien je met vragen zit, kan je bij de trainers terecht of mag je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een stevige linkerelleboog,
het bestuur