BUOC18 Weekend 1

BUOC18 Weekend 1

15/04/2018 - Dit weekend ging in Gent het eerste weekend van het BK outdoor door. De top-4 is nog vrijgesteld, alle andere teams moeten vol aan de bak.

Zaterdag zijn we gestart met winst tegen RedNuts. 14-8. Daarna speelden, we na 4u rusten..., onze tweede match tegen Eulchtimate, een zware tegenstander die we mooi weerstand konden bieden in de eerste helft. Een eindscore van 15-6. Daarna onze laatste match tegen Gentle Torpedo’s. Ze hadden hun naam niet gestolen! Een sterke U17 ploeg, waar we in de eerste helft een mooi spel tegen speelden en voor konden staan. Af en toe een woelig spel, maar we konden geen antwoord bieden op de kwaliteit van de jeugdspelers. 15-10. Zondagmorgen kregen we JetSet ULM voorgeschoteld. Meteen keihard knallen, een mooie eerste helft die gelijk op ging, in de tweede helft verloren we onze concentratie en lieten hen 4 punten uitlopen. Toch kwamen we even terug en verloren we de match nipt met 12-10. De volgende match tegen Gentle Masters startten we knap, een mooi heen-en-weer spel in de eerste helft. Op de zone in de tweede helft hadden we geen antwoord en ze straften onze foutjes af met hun ervaring. 15-6. Daarna onze laatste match tegen JetSet Propellers. Een match met 2 ploegen van hetzelfde niveau, knappe punten van elk team. In de tweede helft zwakten we terug even af, maar we pakten een aantal breaks terug. Toch konden we ze niet terugpakken, 14-11 vinden we toch een mooie score.

Het eerste weekend hebben we goed gespeeld en we kennen onze werkpuntjes voor binnen 2 weken. Mooi gewerkt iedereen, merci dames om in de open te knallen, merci aan de boys van de u17 en merci aan alle andere knallers!