Bologna invite

Bologna invite

15/04/2018 - Ter voorbereiding van het Wereldclubkampioenschap in Cincinnati, USA deze zomer, nam de eerste ploeg van Freezzz Beezzz deel aan de Bologna Invite testmatchen.

Het tornooi werd speciaal gehouden voor alle Europese teams die aan het WK zullen deelnemen, en vond plaats in Bologna, Italië.

In de eerste poule namen de Beezzz het op tegen FWD>>, de kampioen van Oostenrijk (15-13 winst), Clapham, kampioen van de UK en absoluut europees topteam van de afgelopen jaren (8-15 verlies) en Frisbee Family, vicekampioen van Duitsland (9-8 winst). Hierdoor werden we tweede in onze poule, en kwalificeerde we ons voor de Powerpool en een gegarandeerde plaats in de top-6.

In deze power pool namen we het op tegen Bad Skid, kampioen van Duitsland (11-13 verlies) en Guayota, kampioen van Spanje (9-11 verlies). Hierna moesten 8 spelers reeds de terugweg naar Brugge aanvatten, en speelden de overgebleven spelers de laatste cross-over match tegen Ragnarok, Kampioen van Denemarken voor de 5de plaats (8-15 verlies)

Het tornooi bood een unieke kans om te testen waar we als team staan op onze road to Cincinnati. We toonden de andere teams ook dat ze met Freezzz Beezzz rekening moeten houden. Minder dan 100 dagen te gaan, en we steken allemaal nog een reeks tanden bij!