Calafell Arena 2018

Calafell Arena 2018

23/09/2018 - Onze mixed ploeg speelde dit weekend op het beachtornooi in Calafell in de buurt van Barcelona. Hun verslag:

Dag 1

We beginnen de dag vroeg in de ochtend. De eerste match tegen Discachos en de tweede tegen Mifune. Beide matchen winst voor ons. We zijn gelukkig, sfeer is goed en de zon schijnt. De derde match is wat minder tegen de Duitse ploeg Disconnection. Zij zijn duidelijk een pak sterker en hier verliezen we. De laatste match spelen we tegen Dickens B, ook Duitsers. Spannend want deze match was te volgen via livestream. We komen ferm achter 2-9. Massive comeback en we scoren 4 punten na elkaar. De match gaat gestaag verder en we verliezen uiteindelijk met 8-13. Best ok dus. Zij speelden uiteindelijk ook de finale. Tijd voor een zwemtje in t’ zeetje.

Dag 2

We zitten sowieso tussen 9e en 12e plaats. Onze eerste match gaat goed. We winnen tegen Icecubes, alweer Duitsers. Precies wat te hard gefeest die mensen. We spelen voor 9e en 10e plaats. Ons doel is sowieso al bereikt. We zitten in de bovenste helft (20 teams). De laatste match is tegen Mint. Voor de verandering nog eens een Duits team. We spelen hier een zeer sterke wedstrijd. Maken een break en komen 2 punten voor. Uiteindelijk komt het toch weer gelijk en we verliezen met 9-10. Kei spannende match. Ongelooflijke inzet van iedereen. Goeie spirit. De leukste match van het toernooi. Ideaal om zo af te sluiten. Naast het zwemtje in de zee die erop volgde natuurlijk.

We keren zeer tevreden naar België terug!