24/02/2019 - De eerste keer in de play-offs!

We starten de kwartfinale tegen Gentle wit. We komen 2-0 voor en hebben nog volle moed. Gentle kwam terug en maakte al snel gelijk. Er waren meerdere foutjes van beide kanten. Uiteindelijk trok Gentle aan het langste eind met als gevolg een verlies voor ons van 5-7. Onze teleurstelling was groot want er zat meer in en dat wisten we allemaal. We spelen nu voor plaats 5 tot 8.

Voordat we begonnen aan de volgende match, gaven we mekaar nog een peptalk en enkele aandachtspuntjes. Zo goed als we begonnen tegen Gentle, zo slecht was de start tegen Freespect. Maar dit hield ons niet tegen. Een slimme time-out van onze kant was onze redding. Onze mindset was geüpgraded naar het allerpositiefst. #massivecomeback! We vinden een antwoord op hun zone en kunnen winnen met 8-6.

Door het verlies van de eerste match, verplaatsten we ons naar de sportschuur (een play-offsonwaardige zaal). Hier spelen we de laatste match tegen Skyettes. We kunnen de gehele match geen antwoord vinden op hun zone en onze concentratie was zoek. Dat bracht een jammerlijk verlies van 3-10.

We eindigen op de zesde plaats en beginnen alvast onze kieten in te smeren voor volgend jaar top 4!

Eindstand play-offs:

1. Flying Rabbits
2. LUV
3. Gentle blauw
4. Gentle wit
5. Skyettes
6. Boobeezzz
7. Freespect
8. Pussycat d'Owls

Alle resultaten vind je op www.belgianultimate.be