28/04/2019 - Na een onverslagen weekend in 9de divisie, trok onze U17 dit weekend naar Turnhout om daar in 8ste divisie te spelen.

Na de lange rit en een pittige opwarming begonnen we meteen aan onze eerste match tegen Glory Fowlklore. We moesten nog wat in ons spel komen, maar wisten de match te winnen met 15-4. Onze tweede match was tegen de White Foxes. Een klein windje en een sterke zone speelden ons wat parten, we zaten in een negatieve spiraal en kwamen 1-6 achter. Na de halftime konden we elkaar weer wat energie geven en bewezen we wat we echt kunnen. Door enkele aanpassingen en perfect uitgevoerde plays, wonnen we op universe met 11-10!

Onze laatste match van de eerste speeldag was tegen Gentle fusees. Ons jong talent en verfijnde techniek deed ze de das om, winst met 15-2. Voor de nacht van zaterdag op zondag wisten we te overnachten in een lokale manege. 's avonds gingen we samen frietjes gaan eten langs het kanaal en genoten van elkaars gezelschap. De ochtend nadien werden we wakker met een hechtere groep die volledig klaar was om weer een dag te knallen!

In onze vierde match namen we het op tegen de Zeppelins. Nieuwe plays en een georganiseerde defense leidde tot de winst met 15-5. De vijfde en laatste match van het weekend, was er eentje om vol van te genieten. Flywin Spitfires bracht ons het vuur aan de schenen. Na de winst met 15-4 voor Brugge, werd het duidelijk. Freezzz Beezzz U17 blijft onverslagen!

We kijken er al naar uit om volgend jaar in 7de divisie hetzelfde verhaal waar te maken. Een welgemeende dankuwel aan de rijdende ouders, Steven en aan Chris. Dankzij hen was de overnachting en catering van 22 leden dik in orde!