01/12/2019 - Indoor damescompetitie dag 2

Na een intense eerste speeldag in 1ste divisie zakten we en speelden we vandaag naar 2 divisie. We vertrokken vol goede moed naar Ukkel. Onze eerste match was tegen Flywin. In het begin was het een beetje moeilijk maar na een paar puntjes kwamen we beter en beter in de match. Ondanks een goeie zone van de tegenpartij wonnen we toch op universe met 8-7.

De 2de match van de dag was tegen Flying Pinguins. Met goeie energie en een beetje stress begonnen we eraan. Net zoals in de eerste match moesten we er een beetje inkomen, maar we wonnen toch vlot met 11-3.

Onze 3de match van de dag was tegen LUV, waar we in eerste divisie al tegen hadden gespeeld. We hadden veel zin in de match en waren erop gebrand om te winnen. Leuven was sterk maar wij toch nog net iets sterker, we wonnen met 11-8!

En dan onze laatste match van de dag tegen Foxettes. Tijdens de dag hadden we ze al zien spelen en we waren toch wel een beetje bang want ze speelden goed en waren allemaal een beetje groter dan ons. Maar weer begonnen we met goede moed aan de match. We begonnen goed en kwamen 2 punten voor. Maar we verloren onze voorsprong en verloren de match uiteindelijk met 7-9.

Na 3 gewonnen matchen stijgen we toch weer naar de eerste divisie. We kijken er al naar uit!

(c) Noola S