19/09/2022 - Copatanga 2022 met HIVE

Copa Tanga was een groot succes voor ons, we hebben ons rot geamuseerd!

Het was een enorme kans om onze HIVE ploeg op internationaal niveau te laten schijnen. Op voorhand zaten we toch even met de handen in de haren tijdens het regelen. Maar eens we op het vliegtuig zaten was alle stress weg en kon het toernooi beginnen.

De eerste dag was er nog geen match dus hadden we tijd om met de ploeg wat Spaanse cultuur op te snuiven. We bezochten een lokaal stadje en namen de trein naar het strand. De volgende dag hadden we al 3 matchen waarvan we 1 wonnen in een spannende thriller. De tweede dag gingen we met stijve beentjes weer het veld op, opnieuw wonnen we 1 match die dag.

De laatste dag stonden we allemaal met veel zin om onze laatste match tegen Walhalla te spelen, jammer genoeg waren zij toch het betere team en wonnen ze van ons met 11-8. Naast de matchen was het ook een goede teambuilding, na het toernooi spelen we beter op het veld, we lachen meer naast het veld en we hebben ons allemaal rot geamuseerd!

En ook al hebben we geen super resultaat neergezet, we zien toch een sterke verbetering in ons team. Copa Tanga 2022 was zeker weten geslaagd!

Raf DV