09/11/2022 - Oefenmatch masters

Wat een avond! wat een match! Wat een heerlijke formule!

We kregen onze 3de bezoekers over de vloer! De mannen van Oostende. 7 rappe gasten kwamen met heel wat power aanzetten om ons op een stevige match te trakteren. Heel moeilijk in te schatten, ferme conditie, veel lopen, maar gelukkig niet zo'n ervaring als bij ons in de ploeg.

Zoals zo vaak miskeken ze zich op het stukje training waar het 'niet voor echt is' en hadden er zeker zin in om ons op fysiek weg te spelen. Ze misten echter hun start, wanneer het wel voor echt was, en we stonden snel 4-1 voor! Toch hadden we even een time out nodig om wat op adem te komen. We vochten erna hard om ook de halftime naar ons toe te trekken. Op het veld was het telkens veel heftiger dan wat het scorebord liet vermoeden. Ze zetten ons middenveld enorm onder druk. Frank had snel door dat ze allen 'under' stonden te verdedigen en dat opende natuurlijk de weg naar ons lievelingsspel! Met blades, breaks, hammers, en lange passen bleven we uit de greep van hun verdediging. Maar er was meer nodig. Ons statisch handler-spel moest ook plaats maken voor een roulerend spel, waarin iedereen zijn steentje diende bij te dragen op het middenveld! Iedereen kwam dan ook aan de bak, en enkele mooie puntjes van Bart, Adriaan en een schelle van Lenny zijn bil later maakten we het finale punt! 13-8.

Sympathieke gasten, die niet graag verliezen. Er werd hevig gevloekt bij elke pas die ze niet wisten te onderscheppen. Een outdoor ploeg die ook kampt met een acuut leden tekort, maar heel spirit minded! Ik ben er wel zeker van dat de analyses al worden gemaakt in de terugrit naar huis. En we stevig onze tenen zullen mogen uitkuisen voor het komende treffen.

T'is zo plezant! Hard trainen, met de mensen waar we graag mee spelen, in het spel dat ons zo nauw aan het hard ligt!

Obey your f*cking masters!

3 bezoeken 3 keer gewonnen! Het KTA is en blijft van ons! Aan allen die zich nog niet lieten zien dit jaar! How vint, tis de moeite!

Succes ook aan Frank en Glenn die hen zaterdag meteen opnieuw treffen in de competitie. Ze zullen allesinds al 2 toppers in de gaten moeten houden!

Dries DM