BUWIC Dag 2

04/12/2022 - BK Indoor voor damesteams, dag 2

Divisie 1 - Freezzz Beezzz wuf.

wuf. - Flying Rabbits Gaia 8-5
wuf. - Mooncup 6-8
wuf. - Gentleladies 13-2
wuf. - Flying Penguins GP 7-6

Verslagje van Noola S: vandaag hadden we het geluk om in ons vertrouwde KTA te spelen. We speelden terug in divisie 1 met 2 nieuwe ploegen, Mooncup en Flying Penguins GP. Iedereen was mooi op tijd om alles klaar te zetten en na 10 minuten konden we al beginnen aan onze opwarming.

Na een stevige opwarming begonnen we aan onze eerste match van de dag tegen Flying Rabbits Gaïa. De goeie opwarming had ons volledig wakker gemaakt en we vlogen er direct in. Al snel konden we een paar punten maken, we speelden mooi en dynamisch samen en konden zo goed door hun zone spelen. We wonnen met 8-5!

Onze tweede match van de dag was tegen Mooncup, een team waar we nog nooit tegen hadden gespeeld. We zagen hun al spelen in hun eerste match en wisten dat het niet gemakkelijk ging worden. We gingen er vol voor, onze defence zat goed, maar we maakten net iets te veel individuele foutjes waar Mooncup ons op afstrafte. Al bij al speelden we een goeie match maar verloren wel met 6-8.

De volgende was tegen Gentleladies. Vorige speeldag hadden we van hen verloren met 4-8, we moesten en zouden dus winnen. We speelden zeer goed, onze offence was mooi en onze defence super strak. We wonnen met 13-2!

Onze laatste match dan tegen de Flying penguins GP, een team waar we ook nog nooit tegen hadden gespeeld. Wederom begonnen we goed, we konden een kleine voorsprong nemen, maar de Flying penguins kwamen snel dichterbij. We verzamelden nog onze laatste energie en zo konden we winnen met 7-6!

Na alweer een geslaagde speeldag eindigen we alweer tweede in divisie 1, volgende keer spelen we dus terug in eerste divisie.

Omdat ik de vorige keer Fien haar bedankje vergeten was krijgt ze dit vandaag: bedankt Fien voor de positieve energie op het veld!

Divisie 3 - Freezzz Beezzz wave

Oufti-Feyes - Wave 9-5
Wave - Coquillettes 8-3
Wave - Gentle women 4-10
Pussycat d'Owls - Wave 12-4

Verslag van Joke L: de tweede dag van de buwic, opnieuw een lange autorit voor de boeg. De rit gaat vlot en de timing zit perfect. We hebben genoeg tijd om ons op te warmen. We starten tegen oufti, naarmate de match vordert raken we meer en meer op elkaar ingespeeld en beginnen ook de diepe opties te komen. Jammer dat dit onze eerste match was. Uiteindelijk verliezen we jammer genoeg met 5-9.

Na een korte pauze volgt onze tweede match, we vliegen er direct in en onze defence is top! We winnen met 8-3. Na een goeie pauze en snack is het de beurt aan gent. Ze zetten een zone waar we niet direct een antwoord op hebben. In de tweede helft lukt het ons wel, we spelen super goed samen en raken door hun zone. Uiteindelijk verliezen we met 4-10 na een super intense en goeie wedstrijd.

De laatste match is tegen de owls. Wat zijin derde divisie doen, weten we niet. Ze spelen samen, zijn vinnig, maar we laten ons niet doen. We geven alles maar eindigen uiteindelijk met 5-12.

Conclusie: we hebben er enorm van genoten en zijn heel veel gegroeid doorheen de dag!

Links

Alle informatie over het BK indoor vind je hier

All resultaten van de speeldag vind je hier

De tussenstand staat hier

De spiritscores vind je hier