05/02/2023 - BK Indoor voor damesteams, laatste speeldag

Divisie 1 - Freezzz Beezzz wuf.

wuf. - Flying Rabbits Gaïa 8-6
wuf. - Freespect 1 9-6
Jetset OneLUV - wuf. 5-6
wuf. - Mooncup 5-10

wuf. eindigt 2de in de eindstand en plaatst zich voor de play-offs met 8!

Verslagje van Noola S: Op zondag 5 februari trokken we voor de laatste speeldag van het indoor seizoen naar Leuven. Opnieuw speelden we in eerste divisie. Het was belangrijk dat we vandaag zo veel mogelijk matchen zouden winnen omdat onze eerste matchen in de play-offs dan tegen minder sterke ploegen zou zijn.

Onze eerste match was tegen de Flying Rabbits. In het begin ging het gelijk op, wij een punt, zij een punt. We moesten dus een break maken, en dat lukte! We wonnen met 8-6!

De volgende match was tegen Freespect. Een team waar we dit jaar nog niet tegen gespeeld hadden. Het was een moeilijke match met veel calls, maar we lieten ons niet doen. We konden een aantal breaks maken en wonnen met 9-6!

Dan moesten we tegen LUV, een match waarvan we wisten dat het niet gemakkelijk ging zijn. Maar iedereen zat vol energie om er 100% voor te gaan. En dat loonde we wonnen op universe met 6-5!

De laatste match van de dag was tegen Mooncup, we wisten al op voorhand dat dit de moeilijkste ging zijn. In het begin ging het gelijk op tot 4-4, maar dan kon Mooncup een aantal breaks pakken. We verloren onze moed en onze energie om te winnen, we verloren met 5-10.

Dit betekent dat we vandaag 2de eindigen in 1ste divisie. Een resultaat waar we trots op mogen zijn! Nu nog een laatste keer knallen op de play-offs! Oproep naar iedereen van de Beezzz om te komen supporteren in het KTA of Xaverianen op 26 februari!

Divisie 3 - Freezzz Beezzz wave

wave - Flying Rabbits Eos 13-2
wave - Antwerp Diamonds 7-5
wave - Coquillettes 12-2
wave - Alerte à m'Owlhibou 13-3

wave wordt 14de op 24 teams

Verslag van Janne F: nadat we de vorige speeldagen naar het verre Namen en Fléron zijn getrokken, mochten we nu in onze thuisbasis spelen.
Onze eerste match was tegen de Flying Rabbits. We namen direct een goeie start en konden deze focus de hele match volhouden. We wonnen dan ook met 13-2.

Onze volgende tegenstander was Antwerp Diamond. Zij startten al direct met een voorsprong van 2-0. Maar wij konden terugkomen naar 2-3. Er was veel weerstand waardoor de punten heel gelijk stegen. Uiteindelijk konden wij het laatste punt maken en wonnen we met 5-7.

Onze volgende matchen waren tegen de coquilettes en tegen de owls. We hadden ze al zien spelen en wisten goed wat we moesten doen. We begonnen beiden matchen heel gefocust en konden deze focus aanhouden tot het einde. We konden goed gebruik maken van onze diepe opties en bleven heel rustig op het veld. In defence zaten we er goed bij. Bij de laatste match waren ook onze enthousiaste supporters van wuf toegekomen uit Leuven. Zo wonnen we met 12-2 tegen de coquillettes en 13-3 tegen de owls.

Na een leuke speeldag gingen we met heel de ploeg frietjes eten... mmm

Links

Alle informatie over het BK indoor vind je hier

Alle resultaten van de speeldag vind je hier

De eindstand (voor de play-offs) staat hier

De spiritscores vind je hier