BUIC 2017-2018 Dag 1

26/11/2017 - Vandaag ging de nieuwe indoorcompetitie van start. Er sneuvelen weeral wat records: 86 deelnemende teams uit 31 clubs en dit verdeeld in 11 verschillende divisies in de open categorie en 6 divisies in de mixed.

Onze club heeft 4 teams afgevaardigd en het was met wisselend succes: 1 ploeg promoveert, 1 zakt er een divisie en 2 blijven spelen in de divisie waar ze van start gingen. Onze ambitie blijft om mee te dingen voor de titel in open en mixed.

FBZ1 is de kampioen in de open divisie en kon niet op volle sterkte starten. Ze wonnen slechts 1 van de 4 matchen en zakken naar 2de divisie. De competitie is nog lang dus is er niets verloren

FBZ2 is de ploeg met jonge wolven uit onze 2de groep: een gemengde ploeg die wel in de open divisie aantreedt. Ze speelden thuis in het KTA en wonnen 2 en verloren 2 matchen. Een derde plaats houdt ze zo in 7de divisie.

FBZ3 is de ploeg met onze U17 talentjes. Voorzitter en parttime coach Boris rijdt er het hele land mee af. De start was zeer veelbelovend want met 3 overwinningen en 1 verlies op universe promoveren ze en spelen ze volgende speeldag in divisie 9

FBZmx is onze enige ploeg in de mixed divisie en speelde reeds 3 jaar na elkaar kampioen. De ploeg is een stuk verjongd en wist zich te handhaven in 1ste divisie met 2x winst en 2x verlies.

 Alle resultaten en de rangschikking vind je op www.belgianultimate.be/schedules-results