BUYIC 2018 U14 Ukkel

14/01/2018 - Vandaag ging in Ukkel het Belgisch Kampioenschap voor U14 teams door. 9 Dollenthousiaste teams vol met jonge talentjes zetten hun beste beentje voor. We hadden 2 teams ingeschreven en die deden het beide supergoed.

De minst ervaren spelers zaten in Freezzz Beezzz zwart. Zij speelden enkele hele goeie matchen maar moesten meestal nipt de duimen leggen. De laatste match voor de 8e plaats werd gewonnen met 8-2. Ze wonnen bovendien de spirittrofee van het tornooi. Goed gedaan!!!

Freezzz Beezzz rood was onze sterkste ploeg van de 2. Ze haalden nipt de halve finale door de laatste poulematch te winnen van Gentle met 6-5. De halve finale tegen Airbenders 2 werd 6-4 na een knappe remonte na een 1-3 achterstand. 

De finale tenslotte was tegen Airbenders 1 (dat Mooncatchers verslagen had in hun halve finale). In de poulematch hadden we verloren van hen met 5-6, we waren dus gewaarschuwd ... We gingen echter geweldig van start en kwamen 5-0 voor. Airbenders deed nog hun best maar kon deze achterstand niet meer goedmaken. Uiteindelijk gewonnen met 6-2. Kampioen!

Spirit winnaars Freezzz Beezzz Zwart:

Tornooiwinnaars en Belgisch kampioen U14: