U17 tornooi in Gent

10/10/2020 - De U17 spelers trokken naar Gent voor het eerste jeugdtornooi van dit seizoen.

Met onze 4 Brugse ploegen waren we goed vertegenwoordigd! FBZ Black en Gold namen deel aan de gevorderde divisie, Red en White aan de licht ervaren divisie.

Black en Gold vlogen er meteen in en wonnen hun eerste matchen met 12-1 en 6-3. De 2e match was meteen een Brugse derby en Black zorgde voor een mooie overwinning met 10-3. De 3e match ging beslissen wie de finale speelde. Black begon traag aan de match en kwam 0-2 achter. Toen ze hun focus terugvonden, zorgde een mooi samenspel voor een finale plek na 9-3 winst. Gold won met 8-5 en verzekerde hun finaleplaats.

Beide ploegen zorgden voor een mooie Beezzz finale! Black won de regenachtige match met 9-4!

FBZ Red nam in hun divisie een vliegende start en won hun eerste match met 8-0. White had het moeilijk tegen de meer ervaren spelers van Schijnwerpers en verloor met 1-5. Hun 2e match van de dag wonnen ze allebei, Red met 9-1 en White met 5-3.

Match 3 werd een Brugse derby waar Red won met 7-3. White won hun 4e match tegen Kortrijk met 6-2. Op hetzelfde moment speelt Red een spannende match tegen het sterke Schijnwerpers. Na het zetten van een stevige defence eindigen we op universe! Door de beslissende handblock van Vic aan onze eigen eindzone en een mooi punt van Milo winnen we met 5-4!

Red eindigt 1e in hun divisie, White 3e!

Met een goed gevoel kunnen we terugkijken op deze dag! We zagen mooi samenspel, een goed groepsgevoel, goede spirit en veel plezier! Als coaches zijn we ongelofelijk trots!

(c) Fien

Freezzz Beezzz Black

Loes, Broes, Tuur, Raf, Elias, Jasper, Charles & Stach

Freezzz Beezzz Gold

Elmo, Emile, Arne, Jasmijn, Marthe, Senne, Tiebe & Seppe

Freezzz Beezzz Red

Janne, Daan, Ewoud, Warre, Imany, Vic, Milo & Nina

Freezzz Beezzz White

Rayen, Myr, Lex, Linus, Mathijs, Otis & Seppe