Alle activiteiten stopgezet!

Alle activiteiten stopgezet!

23/10/2020 - Het bestuur van onze vereniging heeft deze avond de moeilijke beslissing genomen om tijdelijk alle clubactiviteiten op te schorten

Iedereen ziet dat het niet de juiste kant uit gaat met de coronabesmettingen. Bovendien stellen we vast dat er steeds meer spelers en trainers hun twijfels hebben bij het laten doorgaan van onze trainingen, en dit bij alle leeftijden.

We weten dat onze trainingen in principe nog altijd mogen doorgaan volgens de maatregelen die deze ochtend gecommuniceerd werden, maar het is niet omdat het mag dat we het dan ook moeten doen. Bovendien moesten de activiteiten op training ook herbekeken worden: geen wedstrijden meer, geen defence, geen high-fives, ... De grote groepen bij de U14 en U17 moeten zo veel mogelijk verkleind worden waardoor we dan terug in trainersnood kwamen. Kortom veel nadelen waardoor de fun wel serieus weggenomen wordt.

We vinden ook dat we met onze club ons steentje moeten bijdragen om de pandemie te helpen indijken. Alle clubactiviteiten worden dan ook tijdelijk opgeschort en dit alvast tot en met zondag 8 november. We begrijpen dat dit zeer ingrijpend is voor een pak spelers maar we willen iedereen van onze club gezond houden en hebben het gevoel dat dit niet altijd mogelijk is op training.

Op donderdag 5 november zal het bestuur een on-line meeting hebben en beslissen of deze activiteitenstop al dan niet verlengd wordt.

Voor alle vragen hieromtrent kan je terecht via mail op bestuur at frisbee.be

Hou het veilig en hopelijk tot binnenkort op het veld in betere omstandigheden!

Bestuur Freezzz Beezzz vzw