BUYIC U20

BUYIC U20

20/02/2022 - BK Indoor voor U20 teams

Met 21 enthousiastelingen trokken we naar Heverlee om te laten zien waar we de afgelopen maanden voor hebben getraind. Onze twee teams, FBZ Red en FBZ White, starten in een verschillende poule maar mogen samen naar de play-offs!

FBZ Red trotseerde als eerste match Team Estelle van Gentle. Na een bikkelharde strijd en vele foutjes langs onze kant kon Gentle verdiend winnen met 7-9. We waren gebrand op onze volgende wedstijden en zagen de sterkte van ons team. Door vlot spel en het gebrul van onze supporters konden we de dag afsluiten met nog 3 winsten tegen PickUp, Mooncatchers en Diabolic. Een dikke merci aan coach Kamiel om dit team richting de play-offs te duwen!

FBZ White kon vol vertrouwen aan de dag beginnen na hun oefenmatch tegen FBZ One. Op de BUYIC kwamen ze als eerste uit tegen Team Juliette van Gentle. Het technische spel van Brugge bracht ons naar de winst met 13–1. De teamgeest zat goed om onze poulematchen tegen Jet Set en Diabolic aan te gaan. We speelden als één team met weinig fouten een goede connectie. Lucca twijfelde niet om een Callahan binnen te halen. Winst met 12–0 tegen Diabolic en 13–1 tegen Jet Set. Dit gaf ons de zekerheid van de play-offs. Ons restte nog 1 match, zonder gewicht voor het klassement, tegen Team Estelle van Gentle. Na een tactisch spel met sterke defense konden we de winst binnenhalen met 12–4. Bedankt aan coach Stan om het beste in dit team naar boven te halen!

De sfeer zat goed, de frietjes hebben gesmaakt en de traktatie van de club kon onze vertraagde treinrit wat sneller doen verlopen!

Beide teams zijn klaar voor de play-offs op 13 maart in Gent. We zijn vastberaden om 2 medailles te pakken. Wie wil weten welke medailles, komt ons best aanmoedigen langs de zijlijn!