BUWIC 2021-2022 Play-Offs

BUWIC 2021-2022 Play-Offs

27/02/2022 - Play-offs van de indoor damescompetitie

Play-offs, eindelijk! Om 12u stond iedereen in het KTA. De zaal werd geveegd, lijnen werden geplakt en tribunes werden klaargezet. Iedereen was op tijd en klaar om eraan te beginnen.

Na een stevige opwarming in het zonnetje begonnen we aan de match. Onze eerste match van de dag was de kwartfinale tegen Skyettes. We begonnen goed, heel goed zelfs. Al snel kwamen we 4-0 voor. We voelden allemaal dat er veel stress was, maar de stress hielp ons om te blijven vechten. We wonnen met 11-4.

Onze halve finale was tegen LUV. We wisten dat het geen gemakkelijke match ging worden, maar we waren erop gebrand om te winnen. Toen we aan de match begonnen voelden we dat er veel stress was. Van ons, maar ook bij de vrouwen van Leuven. We begonnen goed en konden direct een break nemen. Al snel kwamen we 2 punten voor, maar dit was niet genoeg. We bleven ervoor gaan. Jammer genoeg verloren we met 8-10.

De laatste match van de dag was tegen Gentleladies. We speelden voor plaats 3 of 4. We moesten en zouden winnen. Weer voelden we dat er veel stress was. Deze keer vooral in ons team. We maakten kleine foutjes die in ons nadeel speelden. We verloren met 5-8.

Ik denk dat we heel trots mogen zijn op onze 4de plaats. We hebben ervoor gevochten, meer konden we niet doen. Bedankt Robin voor het coachen. Bedankt Naomi voor de goeie opwarming voor elke match. Bedankt Silke voor de diepe catches. Bedankt Loes voor de hoge catches. Bedankt Tilde voor de strakke defense. Bedankt Lotte voor de diepe passen. Bedankt Axelle voor de mooie cuts. Bedankt Jasmijn voor het rappe lopen. Bedankt Marthe om een goeie handler te zijn. Bedankt Lieselot voor de vele punten die je hebt gescoord. En bedankt aan alle supporters om er te zijn voor ons! 

Noola S.

Alle info over BUWIC vind je hier

Alle resultaten van de play-offs vind je hier

De eindstand van de spirit vind je hier