BUYIC U17 21-22 Play-Offs

BUYIC U17 21-22 Play-Offs

13/03/2022 - Onze U17 teams worden 5de en 8ste op de play-offs

Vandaag speelden de 8 beste U17 teams van de voorbije indoorcompetitie voor de titel. Met FBZ Gold en FBZ Black hadden we nog 2 teams in competitie. Gold werd 5de en Black 8ste

FBZ Gold

Kwartfinale: FBZ Gold - Gentle Elien 8-10
Halve finale plaats 5-8: FBZ Gold - FBZ Black 11-2
Finale voor plaats 5-6: FBZ Gold - Skywalkers Nuts 7-4

Verslag van coach VM: Met 5 spelers begonnen we deze zondag als Freezzz Beezzz Gold aan de play-offs.

In een warme zaal van het KTA speelden we onze kwartfinale tegen team Elien van Gent. De score ging gedurende de volledige wedstrijd gelijk op maar Gent kon met een aantal mooie plays toch de breakpunten scoren die ze nodig hadden om te winnen. Met 8-10 kon Gent zich plaatsen voor de halve finales.

De tweede match van de namiddag was een derby tegen Freezzz Beezzz Black. We leerden uit de vorige wedstrijd en maakten wat minder fouten waardoor we al snel een voorsprong konden opbouwen. We wonnen de derby uiteindelijk met een mooie score van 11-2.

Na een verhuis van het KTA naar de Xaverianen en een uurtje pauze kregen we de Skywalkers-Nuts tegenover ons in een strijd voor plaats 5 en 6. In het begin kregen we een zone-defence op ons, maar reageerden hier snel op waardoor we aan de hand van een rustig en beheerst spel onze dag kunnen afsluiten met winst. 7-4.

We beëindigen de play-offs dit jaar met een welverdiende 5e plaats en kijken al uit naar volgend jaar om het nog dat tikkeltje beter te doen!

FBZ Black

Kwartfinale: FBZ Black - XL Pink 3-11
Halve finale plaats 5-8: FBZ Black - FBZ Gold 2-11
Finale voor plaats 7-8: FBZ Black - Jetset Alpha Jet Red 4-8

Verslagje volgt

Gentle team Nika wint de finale van XL Pink met 9-3. Proficiat!

Alle resultaten van de play-offs vind je hier