BUYIC U20 21-22 Play-Offs

BUYIC U20 21-22 Play-Offs

13/03/2022 - 2de en 4de plaats op de U20 Play-offs

Vandaag speelden onze 2 U20-teams de play-offs in Gent

Halve finale 1: FBZ White - FBZ Red 12-4
Halve finale 2: Gentle team Juliette - Mooncatchers 12-5
Kleine finale voor plaats 3: FBZ Red - Mooncatchers 6-13
Finale: FBZ White - Gentle team Juliette 6-9

Verslagje van Tuur G van FBZ White: op zondagmiddag vertrokken we met een grote ploeg, veel halfvolle auto’s maar met veel goesting naar Gent. Er hing zeker al wat stress rond bij de spelers want de eerste match was al meteen de Brugse derby tegen onze vrienden van FBZ Red. We deden alsof we ze met de vinger in de neus zouden afmaken maar vanbinnen hadden we toch schrik van deze spelers.

We startten de match dus met volle focus en deze ging mooi gelijk op tot wij wat fouten konden afstraffen en snel wat breaks konden pakken. We wonnen uiteindelijk deze wedstrijd met 12-3!

Op naar de finale dus! Dit bleek het vertrouwde Gentle te gaan worden. Zo’n halfuur voor de match probeerden we al onze innerlijke focus te vinden met een stevige opwarming. We begonnen aan de finale met veel supporters langs de lijn wat gepaard ging met wat prestatiedruk. Zo kwamen we op het begin 0-2 achter maar we konden toch nog onze Brugse trots tonen met een ongelooflijk spannende en intensieve match.

We verloren ondanks het mooie samenspel toch met 6-9. Een zilveren medaille en een lekker goud pilsje was dan maar de troostprijs.

Verslag van FBZ Red volgt nog

 

Steven filmde onze wedstrijden:

Halve finale: FBZ White - FBZ Red 12-4

 https://youtu.be/V1opQvxo5WM

 

Finale voor plaats 3: FBZ Red - Mooncatchers 6-13

 https://youtu.be/38PqzgZbzk4

 

Finale: FBZ White - Gentle team Juliette 6-9

 https://youtu.be/lSn7MzGhioA