BUOC weekend 2

22/05/2022 - BK Outdoor weekend 2 in Gent

FBZ ONE

Het was tijd voor ons tweede BUOC weekend, deze keer in Schoten. Starten deden we met nog 2 poulematchen.

De eerste tegenstanders waren de Flying Penguins, een ploeg met hoge ambities dit seizoen. Het ging lang gelijk op maar uw favoriete bijtjes trokken aan het langste eind. Eindscore 15-13

Ons volgende slachtoffer was Ouftimate. Wij wouden sterker beginnen aan onze match dan de voorgaande en dat lukte. We liepen snel enkele breaks uit tot 5-1 en kunnen deze voorsprong de rest van de wedstrijd vasthouden. Eindscore 15-10. Dat betekende 2de in de poule en dus zicht op een goeie weg richting top 4.

Zondagochtend kruisten onze wegen met de Mooncatchers. Zij wonnen de match al voor ze gespeeld was. We gingen ervan uit dat zij niet te kloppen waren en keken al vooruit naar onze tegenstander van de kwartfinale. Uiteindelijk bleken wij meer kans te maken dan we op voorhand hadden gedacht. Solide offence en twee breaks van de D-line zorgden voor een eindstand van 15-11 in het voordeel van Moon.

De laatste match van het weekend was de kwartfinale tegen Flywin. Wij beginnen sterk en leggen de druk in hun kamp. We slaan snel een kloof die Flywin niet meer kon goedmaken. We winnen met 15-11 en plaatsen ons dus voor de Final Four!!

We weten wat ons te doen staat! Nog een dikke maand keihard trainen om te knallen op 3 juli!

Niels S.

FBZ HIVE

Het was een intensief tof weekend. Zowel de tegenstanders als de hitte maakten het ons moeilijk.

Om 8 uur paraat aan het station. Dat was al de eerste hindernis voor sommigen… Gelukkig was iedereen mee en goed wakker door de koffie van Anneke.

Onze eerste match was tegen Gentle Rockets. Ondanks het feit dat velen nog kleine oogjes hadden, wonnen we de wedstrijd door ons tactisch spel.

De tweede match was iets makkelijker. Na een kleine pauze van 5 uur mochten we eindelijk terug spelen. 15-2 was de eindstand tegen White Foxes.

De tweede dag mochten we wat langer slapen. Om 10 uur aan het station en toch slaagde 1 persoon er in om weer te laat te komen.

De derde match tegen Jetset waren we vanaf de eerste seconde keihard begonnen. Door de sideline hebben we onze match 15-5 gewonnen.

De finale was keihard en we hebben onszelf gesmeten. Eindstand 15-10 overwinning én we hebben de titel in onze broek. Volgend jaar mogen we naar 1ste divisie!

Raf DV

Alle resultaten vind je hier

Alle info over het BK vind je hier