BK Outdoor U17

26/05/2022 - BK Outdoor voor U17 teams in Gent

FBZ Black

De eerste match was tegen Brussel. Het was een lastige match en niet iedereen was meteen geconcentreerd waardoor zij in het begin een voorsprong hadden van een 6-tal punten. In de tweede helft hebben we meer punten kunnen scoren maar jammer genoeg zijn we toch verloren met 4-10.

De tweede match was tegen Gentle en ze waren ook sterk aan het spelen. Uiteindelijk verloren we met 2-8. Toch was het een leuke wedstrijd. Nu hadden we even pauze en we maakten ons klaar voor de volgende match.

Die was tegen Freezzz Beezzz gold. In het begin waren ze heel sterk aan het spelen en tot aan de eerste helft was het een nek aan nek race. We hadden ze een beetje onderschat. In de tweede helft hebben we ons herpakt en met van 8-4 gewonnen. Dat deed toch wel deugd na een moeilijke start van de dag.

Onze volgende match was pas rond 16u tegen Jetset, de laatste van de dag. Opnieuw was het zeer spannend. Iedereen was al een beetje moe maar toch bleef iedereen er voor gaan. We wonnen met 9-6 en dat was een mooie afsluiter van de dag. We waren 5e geëindigd.

Het waren allemaal leuke matchen en er waren heel weinig fouten. De spirit was van elk team zeer goed. Maar er werd ook nog een prijs uitgereikt aan de beste teamspirit. Freezzz Beezzz Black 1e op teamspirit! Iedereen vond het een super leuke dag en uiteindelijk nog een mooie plaats 

Myr C

FBZ Gold

Onze eerste match tegen Gentle. De teams waren verdeeld en we hadden er mega veel zin in. Jammergenoeg waren ze te sterk en verloren we met 1-11. De 2de match was tegen Brussel. We speelden goed samen als 1 team, maar we verloren toch met 2-10.

Dan de match waar we het meest hebben naar uitgekeken, tegen Freezzzbeezzz Black. We waren zeer goed bezig in het begin en we waren super blij want het ging gelijk op. Maar dan hebben zij toch nog een duwtje gegeven en verloren we met 4-8.

De laatste match tegen Leuven was iedereen een beetje moe, maar we hadden er wel zin in. Ze waren beter dan ons en we verloren. We vonden het een zeer leuke dag en hebben veel bijgeleerd

Sofie D

Alle resultaten vind je hier

Alle info over het BK vind je hier