Featured

FBZ U20 is Belgisch indoorkampioen!

12/03/2023 - FBZ U20 White wordt Belgisch indoorkampioen!

Play-offs U20 in Brugge

halve finales: 

  • FBZ White - Jetset 11-3
  • FBZ Red - Gentle 8-9

finale:

  • FBZ White - Gentle 8-6

derde plaats:

  • FBZ Red - Jetset 9-5

FBZ White - Belgisch kampioen

verslag van Broes D: 

zaterdagnacht gingen wij alle 7 als gestresste kippen gaan slapen voor onze hyperbelangrijke dag. Iedereen vroeg in zijn bedje (behalve een bepaalde Lucca die zaterdagavond Brugge nog eens wou tonen hoeveel zin hij had in de BUYIC).

Onze eerste match was om 15u tegen Jetset. Iedereen stond paraat om 14h aan het Xaverianen om te beginnen aan de intense opwarming op het krachtbalveld voetbalveld. De eerste match wonnen we tegen Jetset met 10-3. Het was een toffe match waar het niveau van de spirit heel hoog lag. We wisten na de winst van de vorige speeldag, dat het een verslaanbaar team was, echter mochten we niet overmoedig aan de match beginnen.

Na onze match kregen we het droevige nieuws te horen dat we de finale niet tegen onze goede vrienden van FBZ red mochten spelen, maar eerder tegen de oostelijke koppen van Gentle. We hadden allemaal een beetje de poepers voor we aan de match begonnen, maar we wisten dat als we alles gaven we zeker de gouden medaille konden behalen. We moesten heel de match gefocusd blijven, maar jammer genoeg hadden Raven en Broes daar soms geen zin in. Uiteindelijk wonnen we de match wel met 8-6!

Gouden medaille !!!!!!!!!!! naar under beddeeeeeee

Maar de medaille was niet het belangrijkste van de dag. Wij hadden namelijk allemaal super veel zin in de frietjes van de Bosrand waar de club ons voor trakteerde. Daarvoor willen wij de club nog eens bedanken :-)

FBZ Red - bronzen medaille

verslag volgt

finale in beeld

https://youtu.be/IbVF74GYC9o