U20 wint G-Spot JR

U20 wint G-Spot JR

18/05/2023 - G-Spot junior in Gent

Vandaag was een schitterende dag aan de Blaarmeersen! Met volle energie vertrokken we met de U20 delegatie naar Gent om onze laatste wedstrijden van het seizoen te spelen. Net als veel andere jeugdploegen uit Brugge streden we op G-SPOT Junior voor de titel! In onze divisie was er blijkbaar niet veel interesse, want er waren slechts drie teams, maar dat weerhield ons er niet van om er volledig voor te gaan!

Onze eerste wedstrijd was tegen de Flying Rookies, waar we enkele bekende gezichten tegenkwamen, een mix van ervaren spelers en nieuwkomers. Het kostte wat moeite om in de wedstrijd te komen, maar uiteindelijk toonden we dat een goed samenwerkend team veel belangrijker is dan een paar individuele spelers. We behaalden uiteindelijk de overwinning met een score van 11-9.

Na een intense universe game tussen Gent en Brugge in de U17 divisie was het onze beurt om Gentle terug te pakken voor de net verloren finale van ons U17-team. Het weer was prachtig, er was veel publiek en we hadden veel motivatie voor een geweldige wedstrijd met onze U20-ploeg. Onze verdedigende linie stond direct op scherp en we kwamen met 5-1 voor te staan tegen onze eeuwige rivalen. Ze begonnen uiteindelijk ook punten te scoren, maar onze flow was simpelweg fantastisch om de groene garde compleet te overklassen. We wonnen met 15-6 en behaalden uiteindelijk de eerste plaats.

Daarna genoten we van een kleine 'fin de saison' met de ondergaande zon en een biertje aan het strand van de Blaarmeersen. Onze trainers zorgden voor veel pizza's, dus het was een fantastische dag om aan de examenperiode te beginnen!