HIVE op BUOC

HIVE op BUOC

28/05/2023 - BK outdoor voor HIVE

XL OPEN VS HIVE: we begonnen goed aan de wedstrijd, maar XL ook. We waren aan elkaar gewaagd en raakten op regelmatige basis door hun wall. Echter, door heel wat onnodige drops en individuele foutjes lukt het ons jammer genoeg nét niet om erop en erover te gaan. We bleven net altijd 1 puntje achter staan. De spirit zat super goed en het was een toffe match. Na een zware en goeie strijd strandden we jammer genoeg op 17 – 14 voor XL.

Skywalkers VS HIVE: hier begonnen we jammer genoeg niet zo goed aan de wedstrijd en zijn we er nooit volledig in ons spel geraakt. We raakten maar moeilijk door hun wall, elk foutje werd keihard afgestraft door hun defence, maar ook hun offence was sterk. Het begon ook al serieus warm te worden en de zon brandde goed door. De score eindig dan ook op 17 - 6 in het voordeel van Skywalkers. Maar laat ons opnieuw spelen tegen deze ploeg zónder Coco, en dat zou een totaal andere match zijn!

Gentle open B VS HIVE: de HIVE was nog niet goed wakker en nog een beetje suf van de vorige speeldag. Dus, zoals gewoonlijk, duurde het even voor we op gang kwamen. Uiteindelijk raakten we in ons spel, kunnen we een paar goeie breaks pakken en ons eigen spel spelen. Dit kwam helaas een beetje te laat ... De score eindigde op 17-10 voor Gentle open B. De spirit zat goed en het was een leuk spel.

Antwerp Ultimate VS HIVE: op het vorige BOUC-weekend verloren we op universe tegen Antwerp Ultimate. We wisten dat het zeker mogelijk zou moeten zijn om te winnen en ons BUOC-weekend in schoonheid af te sluiten. Onze start misten we weer een beetje, maar als een echte stoomtrein kwamen we toch op gang en deze keer wél op tijd. Na een 45 minuten achtervolgen, vochten we terug tot 10-10 en dit keer het lukte ons om erop en erover te gaan. We stonden er als team en iedereen vocht voor elkaar! Het lukte ons om goed samen te spelen en hebben daardoor een aantal heel mooie puntjes gemaakt. De score eindigde op 13-17 in ons voordeel. Het was een heel intensieve wedstrijd met een paar onnodige contacten van beide kanten, maar gelukkig zat de spirit goed en werd alles goed en vlug opgelost.

Zo eindigen we op de 19de plaats overall. Niet het resultaat waar we op gehoopt hadden, maar we hebben veel geleerd uit de voorbije wedstrijden en hebben een aantal werkpuntjes waar we in de toekomst aan kunnen en moeten werken. Dan gaan we er weer volledig staan en spelen we iedereen zijn WALL kapot!!!

Jordan S

Alle resultaten van de BUOC vind je hier