BUYIC U20 dag 1

BUYIC U20 dag 1

19/11/2023 - BK indoor voor U20-teams

Eerste speeldag

Divisie 1 - FBZ White & FBZ Red

FBZ White - FBZ Red 6-10
FBZ Red - Gentle 2 12-7
FBZ White - Jetset Red 8-5
FBZ Red - Jetset Red 13-7
FBZ White - Gentle 1 8-5
Gentle 1 - FBZ Red 9-7
FBZ White - Gentle 2 7-10

FBZ White

Om ons voor te bereiden op de eerste speeldag van buyic, speelden we al eens een indoor oefenmatch tegen het andere team van Brugge. Die waren ook direct onze eerste tegenstander waartegen we moesten spelen.

Hoewel we in het begin twee punten voorstonden, kwam team Red sterk terug met veel breaks en verloren we de match jammer genoeg met 6-10. De volgde match was tegen Jetset. Het was zeer spannend met veel mooie punten en een zeer goede spirit. We wonnen de match met 8-5.

Nu moesten we nog tegen de twee teams van Gentle spelen. De match tegen team Pita was het hoogtepunt van de eerste speeldag voor onze ploeg. We speelden zeer goed samen en we gingen er volledig voor. We wonnen dan ook met 8-5. De laatste match was dan wel wat minder. Hoewel we alles gaven, lukte het ons niet om voorbij de vinnige spelers van team Emma te geraken. We verloren met 7-10.

Hierdoor zakken we dan ook naar de 2de divisie, maar dat wil niet zeggen dat we er niet 100% voor zullen gaan volgde speeldag!
Team White

FBZ Red

foto volgt

Voor onze eerste speeldag van buyic u20 moesten we in Brugge zijn, gelukkig niet te ver. We startten in de eerste divisie en onze eerste match was direct tegen freezzzbeezzz white. We wisten dat het spannend ging worden en beide teams wilden winnen. In het begin kon white een paar breaks pakken waardoor we 4-6 achterkwamen. We zoeken onze focus terug en pakken en kunnen een comeback maken. We winnen 10-6.

De eerste match was een goeie start en we wilden de rest ook winnen. Onze tweede match was tegen gentle 2 en in het begin ging het redelijk gelijk op maar de tweede helft ging weer beter en we wonnen met 12-7. Onze derde match speelden we tegen jetset red en begonnen we moeizaam met een break tegen, maar uiteindelijk wonnen we met 13-7.

Onze laatste match was tegen gentle 1 en deze ging misschien wel de moeilijkste van de dag zijn. Heel de match ging het gelijk op en we pakken elk een break . Op het einde kon gentle nog 2 breaks pakken na een paar mooie lay-outs en verloren we met 7-9.

We eindigen als tweede van de eerste divisie en blijven er dus ook in.

Info

Alle info over het BK indoor vind je op deze link

Alle resultaten vind je op deze link

De rangschikking vind je op deze link