FBZ U17 runner-up in de indoorcompetitie

24/03/2024 - Play-offs van het BK indoor voor U17-teams

FBZ hommel

kwartfinale: FBZ Hommel - Red Nuts U17 11-6
halve finale: FBZ Hommel - Gentle 2 team Lise 7-6
finale: Gentle 1 team Bas - FBZ Hommel 9-5

De volledige finale kan je hier bekijken:

verslag van Noor A

We begonnen de dag met veel goesting in Brugge. De eerste match was tegen de Red Nuts, de vorige speeldag wonnen we maar nipt van hun dus we wisten dat we er direct moesten invliegen. In het begin liep het gelijk op maar uiteindelijk wonnen we met 11-6!


De tweede match was tegen Gentle 2. We wisten dat het een pittige match ging worden dus vlogen we er meteen in, maar we kwamen 2-5 achter. Na een paar kleine individuele foutjes van het andere team kwam het uiteindelijk tot een universe. We gingen er vol voor en wonnen met 7-6! Dit betekende dat we de finale gaan spelen!!

We spelen de finale tegen Gentle 1. We begonnen de match met veel zin!! In het begin ging het gelijk op maar na een paar kleine individuele foutjes langs onze kant, die meteen werden afgestraft, raakten we achter. We gaven de strijd niet op en blijven vechten maar ze wonnen uiteindelijk met 9-5.

Jammer maar we zijn super blij dat we de finale hebben mogen spelen. We zijn tweede geworden en zijn daar super blij mee!!!

FBZ bij

kwartfinale: FBZ Bij - Gentle 3 team Roos 6-8
halve finale 5-8: FBZ Bij - Antwerp Pineapple 9-5
finale voor plaats 5: FBZ Bij - Red Nuts U17 6-5

Eerste match was tegen Gentle 3. We hadden een beetje te goed opgewarmd waardoor we te hyped waren en geen rust konden bewaren ... De match eindigde uiteindelijk 6-8 voor Gentle waardoor we al direct niet meer de finales konden spelen.

De tweede match was tegen Antwerpen, we waren al veel rustiger en beter aan het spelen en hadden geleerd uit onze fouten van de vorige match. We wonnen met 9-5.

Laatste match was tegen Red Nuts, het was een spannende match en we hebben echt goed gespeeld. We bleven mooi rond spelen en maakte mooie puntjes. Het eindigde 6-5 voor ons. Uiteindelijk werden we 5de!

Stan G

Info

Alle info over BUYIC U17 vind je op deze link

Alle resultaten vind je op deze link