BK outdoor voor U20

BK outdoor voor U20

21/04/2024 - BUYOC U20

We starten onze dag met een toffe wedstrijd tegen Gentle pick up. Bij het eerste punt hadden we heel wat last van de wind, waardoor het punt wel 10 minuten lang geduurd heeft. In het begin hadden we wat moeite met hun zone, maar daarna konden we er snel rond spelen. Terwijl wij aan het strijden waren, was Elias nog rustig aan het brunchen. Ondanks de moeilijke omstandigheden wonnen we toch met een mooie 8-1.

Na een lange pauze was het tijd om onze tweede match te spelen tegen Diabolic Heaven en konden we onze squad verhogen nr 8 spelers. Doordat de extreme wind wat was gaan liggen konden we meer ons spel vinden. Het was een leuke intensieve match met een eindscore van 14 - 4 voor de beezzz.

De finale tegen Gentle wachtte ons op. We wisten op voorhand dat de finale moeilijk ging zijn tegen hen aangezien veel van onze u20 spelers in Grenoble zaten, maar we hebben toch ons best gedaan om onze titel te verdedigen. Jammer genoeg waren ze te sterk voor ons. Wel was het een leuke en intensieve match (zoals altijd tegen de bekende gezichten van Gentle). Eindscore 4-15.

Een tweede plaats waar we toch trots op mogen zijn.

Tiebe B

Alle resultaten van het BK outdoor vind je hier